Min drømmelinje Premier og vilkår Om folkehøgskolene

Vi i folkehøgskolene ønsker å utvikle tilbudet vi gir til ungdom som søker seg til et år på en av våre skoler rundt om i landet. Denne konkurransen går ut på de som ønsker å gå på folkehøgskole kan foreslå sin drømmelinje og være med i trekningen av flotte premiere.

Konkurransevilkår

For og delta må du registrere deg med navn, etternavn, e-post adresse og fylke du bor i. Videre må du lage et navn på din drømmelinje og skrive en kort beskrivelse av denne. Etter deltakelse oppfordrer vi deg til å dele ditt bidrag med dine venner i sosiale kanaler, som Facebook og Twitter. Dette for at flere skal bli oppmerksom på konkurranse og gi deg stemmer på ditt forslag.

Vi trekker ut fem bidrag i konkurransen som får premie. Premieringen foregår på den måten at topp fem, altså de 5 bidragene med flest stemmer blir vurdert av en jury bestående av Dorte Birch, Tor Grønvik, Øyvind Krabberød og Mette Røstum, alle ansatte ved Folkehøgskolekontoret. En av de som er på topp 5 vil få velge seg en hovedpremie. Disse alternativene er en Apple Macbook Pro, gavekort på sportsutstyr eller reisegavekort, verdien på premien er kroner 15.000,-. De fire andre blant topp 5, vil få et bokgavekort på kroner 500,-.

Vi ønsker kun seriøse forslag i vår konkurranse, alle forslag som av moderator (folkehøgskolene) vurderes om useriøse, krenkende, nedsettende og/eller innholder ord/fraser som ikke er forenlig med folkehøgskolenes verdier vil bli slettet. 

Ansatte ved folkehøgskolekontorene og deres nærmeste familie kan ikke delta i konkurransen.

Folkehøgskolene vil ikke bruke deltagernes e-post adresser til annet formål enn å kontakte vinnerne i denne konkurransen. Kun fornavn på deltager vil synes i listene som viser de innkomne forslag.

Forslagene som kommer inn vil folkehøgskolene stå fritt til å gå videre med etter endt konkurranse. Vi garanterer ikke at linjene som foreslås vil bli opprettet på en av våre skoler, men forslagene vil inngå i en plan for utvikling av nye spennende studietilbud ved folkehøgskolene.

 

Premier og trekning

I denne konkurransen er det en hovedpremie og 4 andre premier. Hovedpremien har verdi på ca. 15.000 kroner. De 5 forslagene som har sanket flest likes på kampanjesiden innen 15.august 2013, vil være med i trekningen og hovedpremien. En jury bestående av representanter fra både de kristne og de frilynte folkehøgskolene vil kåre en vinner blant de 5. Vedkommende bak vinnerforslaget vil da kunne velge mellom tre alternative premier. De tre premiene vinneren kan velge mellom er en Mac Book Pro, bærbar datamaskin fra Apple, sportsutstyr til en verdi av 15.000 kroner eller et reisegavekort med en verdi på 15.000 kroner. De fire andre forslagene som er med blant topp 5 og vurderes av juryen vil alle få et bokgavekort på kroner 500.

Vinnerne vil bli kontaktet på e-post. Vinnerne blir også annonsert på www.mindrommelinje.no og Alle folkehøgskolene i Norge sin Facebook-side.

 

Instagram Twitter Facebook

Vil du vite mer om folkehøgskolene? Gå til www.folkehogskole.no

Powered by QSlist.com